Ενέργεια

Η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια αποτελεί επιτακτική ανάγκη ,τόσο για τον δραστικό περιορισμό των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων , γεγονός που επιβάλλεται στην εποχή μας, όσο και για την δραστική μείωση των λειτουργικών εξόδων των κτιρίων μας, ανάγκη σημαντική σε καιρούς ισχνών οικονομικών δυνατοτήτων της κοινωνίας μας. Προτείνονται λοιπόν επιλογές, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη, επεμβάσεων ή/και αντικαταστάσεων ήδη υπαρχόντων Η/Μ συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, ζεστού νερού χρήσης, καθώς και βελτιώσεις ή αντικαταστάσεις σε κουφώματα (με νέα ενεργειακά πολύ αποδοτικότερα), συνδυασμοί μονώσεων κλπ. Η συνεργασίες μας με κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με κύκλο εργασιών στις παραπάνω δραστηριότητες , με πιστοποιήσεις διεθνών οργανισμών (CE, TUV κλπ), αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό που με αυστηρά κριτήρια εμπιστευόμαστε , εγγυώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα κριτήριο εφαρμογής συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και η επιστημονικά τεκμηριωμένη έκδοση ΠΕΑ αποτελεί για εμάς σημαντική επαγγελματική απασχόληση ενεργειακού επιθεωρητή.

Από τον συνδυασμό των παραπάνω ενασχολήσεών μας προκύπτει και η συμμετοχή μας στην διεκπεραίωση των απαιτούμενων για την υπαγωγή κατοικιών στο πρόγραμμα του Υπουργείου ΠΕριβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) "Εξοικονομώ κατ' οίκον" (βλ. πληροφορίες και νεότερα για το πρόγραμμα εδώ)

Τέλος, τα τελευταία έτη έχουμε εξασφαλίσει τη δυνατότητα για λεπτομερείς θερμογραφίσεις σε χώρους που εμφανίζουν έντονα ή λιγότερο έντονα προβλήματα υγρασίας ή θερμοδιαφυγής, υποβάλλοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις - συστάσεις για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Δείτε επίσης

Θερμοπρόσοψη ενεργειακά κουφώματα λεβητας πελλετ

Αποτελέσματα θερμογραφίας.

Δημήτρης Ζητουνιάτης
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Ενεργειακός επιθ/τής [Γ] Τάξης
ΑΜ ΕΥΕΠΕΝ 112.στεγανοποιηση υπογειου στεγανοποιηση υπογειου